Concertagenda 2019

Geachte muziekliefhebber,

Bij Van Kerkwijk Piano’s in Amstelveen wordt de vleugelshowroom binnenkort weer tot ‘concertzaal’ ingericht. Diverse pianodocenten uit de omgeving mogen deze zaal gebruiken om hun concertavonden met de leerlingen te houden. Dit zijn besloten avonden voor de docenten.

Omdat de vleugelshowroom in deze periode  toch als concertzaal wordt gebruikt willen wij u de kans niet ontnemen om enkele prachtige ‘open’ concerten bij te wonen:

Vrijdagavond 31 mei, 19:30 uur: Amsterdamse pianoclub
Dit is een gezelschap van professionele en amateurpianisten die traditiegetrouw bij ons een mooie klassieke avond verzorgen.

Zaterdagochtend 1 juni, 11:00 uur: Tico Pierhagen & Efraim Trujillo
Play the music of “Aguabajo”. Piano en saxofoon. Twee muzikanten, één moment en dat wat hen beweegt is de muziek die ze samen brengen.

Zaterdagochtend 8 juni, 11:00 uur: Vivianne Cheng
Vivianne Cheng is een jonge, zeer talentvolle, Amerikaanse concertpianiste, die onder andere alle 24 préludes van Chopin voor u gaat spelen.

Zaterdagochtend 15 juni, 11:00 uur: Marleen Bijleveld en Rein Godefroy
Swingen aan de piano. Jong & oud: iedereen geniet van vrolijke jazzmuziek. Zangeres Marleen Bijleveld en pianist Rein Godefroy spelen wereldberoemde jazz songs. De grappige Nederlandse teksten maken het een feestje voor de hele familie.

Zaterdagochtend 22 juni, 11:00 uur: Het Amsterdams Pianodocenten Kollektief
Het Amsterdams Pianodocenten Kollektief APK zal werken ten gehore brengen van de Litouwse componist en kunstenaar Mikajolus Konstantinas Ciurlionis (1875-1911). Tijdens dit concert zal tevens een korte levensbeschrijving gegeven worden en zullen er afbeeldingen van schilderijen van dit dubbeltalent te zien zijn.

Wij denken u hiermee een zeer divers muzikaal programma te bieden en ontvangen u graag tijdens één of meerdere concerten. In de pauze halverwege, of na afloop kunt u weer rekenen op een heerlijk kopje koffie of glaasje frisdrank. Een vrijwillige bijdrage voor de musici wordt gewaardeerd. Voor bovengenoemde concerten kunt u kosteloos kaartjes reserveren via onze email,  [email protected] of telefonisch via 020-6413187. Doet u dit wel spoedig zodat u zeker bent dat u de concerten bij kunt wonen.

Met vriendelijke groet,

Het Van Kerkwijk Piano’s team