Lyda’s Ladies Urbanuskerk

Bijzonder concert in de Urbanuskerk in Amstelveen op 19 november: Lyda’s Ladies

Op zondagmiddag 19 november 2017 treedt het enthousiaste en bevlogen koor Lyda’s Ladies op in de Urbanuskerk in Amstelveen. Het repertoire is zeer afwisselend: van klassiek tot close harmony. Mis dit niet, want het wordt een middag die u niet snel zult vergeten.

Lyda’s Ladies bestaat uit twaalf zangeressen en wordt begeleid en gedirigeerd door de Amstelveense zangpedagoge, sopraan en pianiste Lyda van Tol. In de afgelopen jaren hebben de Ladies diverse optredens verzorgd, waaronder de opening van de Piano Promenade in Amstelveen en een optreden bij Jazz in het Oude Dorp. Met kerst treden de Ladies op in verschillende Amstelveense zorginstellingen. Recent deden Lyda’s Ladies mee aan de Koorbiënnale in Haarlem.

Op 19 november om 14.30 uur geeft Lyda’s Ladies een concert in de Urbanuskerk in Amstelveen (Noorddammerlaan 126). U bent van harte uitgenodigd om u te laten meeslepen door de klanken en melodieën van het prachtige programma dat met zorg voor u is samengesteld.

Kaarten kunt u voor €10,- per kaart online bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/LLadies2017. Kaarten aan de deur kosten €12,50.